Zmrzlina: jak to vlastně děláme?

Gelato: Jak to vlastně děláme?

Trvalo nám to trošku déle, ale konečně je tady…..

Vyrobili jsme pro Vás podle tradičních receptů poctivé řemeslné gelato. Dá se samosebou koupit zmrzlinová pasta která se jen smíchá s vodou či mlékem. Nás to ale baví postaru – smetana, mléko, cukr, ovoce, ořechy čokoláda – vážit, měřit, mixovat, pasterovat. Trvá to déle a je to dražší, ale ta chuť za to prostě stojí.

Abychom zajistili nejlepší kvalitu, vyrábíme gelato denně s největší péčí a z pečlivě vybraných přírodních surovin. Kvalita a původ surovin je pro chuť naprosto stěžejní. Uznejte sami – když použijete dobré mléko, kvalitní belgickou čokoládu, pistácie z Iránu a jahody si jedete sami nasbírat, nemůže to chutnat špatně:-)

Každý den je pro Vás připraveno 6 druhů krémové smetanové zmrzliny, 6 druhů sorbetů vhodných i pro vegetariány čí vegany a vše je samosebou bez lepku.

K našemu gelatu jsme přidali úsměv, fantazii, lásku a vznikla MOJE ZMRZLINA :).

Přijďte se společně s námi potěšit krémovou, intenzivní, rozmanitou a nezapomenutelnou chutí.